!!Actie!!

Koop je AUTOFLOWER zaden nu tijdelijk met

10% Korting!

Het zaai seizoen gaat binnenkort weer van start. Tweede helft van mei: Dit is het moment om autoflower zaden te laten ontkiemen,eenmaal in het zaailing-stadium mogen ze buiten gezet worden. Wanneer je ze nu gaat zaaien, groeien en bloeien ze in de drie mooiste maanden van het jaar. Halverwege augustus zullen ze ongeveer klaar zijn.

Cibiday Seeds maakt het thuis telen van je eigen wiet heel makkelijk met de brede collectie autoflowering wietzaden

In tegenstelling tot reguliere gefeminiseerde wietzaden, hebben autoflowering gefeminiseerde cannabis zaden geen lichtcyclus nodig om tot bloei over te gaan.

Dit is goed nieuws, omdat het in het Nederlandse klimaat heel moeilijk is aan outdoor teelt te doen. Dus geen investeringen in dure lichtinstallaties om een lichtcyclus na te bootsen, maar gewoon planten en na een vaste periode oogsten. Wel zo makkelijk!

Autoflowering cannabissoorten komen tot stand door bestaande, gefeminiseerde rassen te kruisen met de Ruderalis cannabis variëteit, die oorspronkelijk in Rusland voorkomt: een klimaat met korte zomers, waar planten heel snel moeten bloeien om zich voort te kunnen planten. Daarom hebben alle autoflowering cannabis rassen Ruderalis-genetica. 

Cibiday Seeds heeft de autoflowering versies van klassieke cannabis rassen met heerlijke smaken, aroma's en gebalanceerde effecten

In onze collectie autoflowering marihuanazaden van Cibiday Seeds hebben wij de autoflowering versie gekozen van klassieke wietsoorten met veelal zoetige, bloemige, fruitige aroma's en smaken. Bovendien zijn hebben deze rassen allemaal de fijne gebalanceerde effecten van hun reguliere ouders geërfd, wat ze geschikt maakt voor vrijwel alle situaties, voor overdag en 's avonds, inclusief het telen voor mediwiet!